Burza cenných papierov, burzy dnes
Cenové ponuky 71229 spoločností v reálnom čase.
Burza cenných papierov, burzy dnes

Cenové ponuky

Cenové ponuky online

História burzových cien

Kapitalizácia na akciovom trhu

Dividendy akcií

Zisk z podielov spoločnosti

Finančné správy

Ratingové akcie spoločností. Kde investovať peniaze?

Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. história akcií v 1999

Cena akciíFutebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro graf v 1999, Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D.  Histórie hodnôt v Euro v 1999,
Pridať do widgetov
Pridané do widgetov

Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. výmenných akcií v Euro  Cenová história, graf pre 1999

História ceny akcií pre akýkoľvek dátum a pre každý rok nájdete u nás. Celá história Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. ceny akcií v Euro za každý rok. História Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. pre akýkoľvek dátum. História ceny akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro od roku 2014 do 2024 je k dispozícii na tejto stránke. História ceny akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro od roku 2014 do 2024 pre každý rok.

Kótovanie akcií spoločnosti Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. k 1999 sa zmenilo na 0%. Najnižšia cena akcií spoločnosti Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. k 1999 bola 4.11 Euro. Najvyššia hodnota akcií FCP.LS k 1999 bola 4.11 Euro.

show:
Na

Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. Euro  Histórie hodnôt

Graf histórie cien akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro od roku 2014 s kotáciou na každý rok. História ceny akcií v grafe po dobu 5 rokov na webe allstockstoday.com Zadarmo graf histórie ceny akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro za posledný rok. Presný kurz Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. nájdete na grafe, ak umiestnite kurzor myši nad vybraný dátum. Ak chcete zistiť presný stav zásob za posledný rok, podržte kurzor nad grafom histórie Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. cena akcií v Euro.

 
Dátum Rýchlosť
December 1999 Z 4.11 Na 4.11 EUR

Náklady na akcie Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D.

Financie Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D.

História ceny akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v cene Euro je v tabuľke k dispozícii pre každý rok od roku 2014. História ceny akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro je uvedená v tabuľke za každý rok. Na tejto stránke bola vytvorená online tabuľka histórie kótovaných akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro za každý rok od roku 2014. Mesačné citácie Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro, môžete vidieť, či kliknete na odkaz roku v tabuľke histórie pre daný rok. Cena akcie Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro pre každý rok a pre každý mesiac. Kliknite na odkaz roka.

Zmena ceny akcií po dlhú dobu je zreteľne viditeľná na našej stránke o histórii cien akcií. Vzostup a pokles zásob Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro od roku 2014. Na tejto stránke je možné odhadnúť dlhodobú dynamiku Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro. Ak chcete zistiť históriu Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v tejto mene, vyberte namiesto Euro inú menu.

V našej databáze nájdete históriu všetkých kurzov akcií v ktorejkoľvek mene za posledné roky. V tejto časti webovej stránky allstockstoday.com nájdete históriu bezplatných ponúk všetkých ponúk akcií za posledných 5 rokov Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. cena akcií v Euro na roky 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Kliknutím na rok v tabuľke sa dozviete históriu cien akcií Futebol Clube do Porto - Futebol, S.A.D. v Euro.